-fanshop-page
Prej 29.02.2016, tifozët e Shkëndijës do kenë në shërbim fan shopin zyrtar të klubit, ku mund të furnizohen me fanellat origjinale të prodhuesit italian ‘Macron’, maica, tuta, shalla, kapela dhe shumë artikuj të ndryshëm me logon e klubit.

Ju mirëpresim!

Lokacioni
Sheshi Iliria Nr.25, Tetovë Maqedoni