DEKLARATË NGA KLUBI

blog-grid

Përfundojnë vuajtjet dhe endjet për të luajtur...

blog-grid

Pas pauzës dy javore për shkak të ndeshjeve kon...

blog-grid

Një ditë para fillimit të gjysmësezonit pranve...