Armend Elezi

Armend Elezi

  • Pozita
  • Shtetësia
  • Datëlindja
  • Trajner i portierëve
  • Rep. e Maqedonisë
  • 20/04/1980

Armend Elezi është i lindur në Tetovë 20/04/1980,ku edhe ka kryer shkollën fillore dhe atë  te mesme. I diplomuar pranë fakultetit të kulturës fizike në Univerziteti Shtetror të Tetovës (USHT) më 2003. Bartës i licencës UEFA  B  për trajner.

Kariera Profesionale

1998 – 2000 KF Teteks
2000 – 2002 KF Shkumbini
2002 – 2007 KF Shkëndija
2007 – 2012 KF Renova
2012 – Present Trajner i portjerëve tek KF Shkëndija
Shpërndaje

Të tjerët