Jeton Beqiri

Jeton Beqiri

  • Pozita
  • Shtetësia
  • Datëlindja
  • Ndihmës trajner
  • Rep. e Maqedonisë
  • 13/06/1982

Jeton Beqiri, i lindur në Tetovë  13.06.1982, ka kryer shkollën fillore në fshatin Bogovinë, ndrësa shkollën e mesme në Gjimnazin e Tetovës “Kiril Pejçinoviq”. Është profesor i diplomuar i eduktaës fizike dhe vazhdon studimet master po për të njëjtën lëmi.Bartës i liçencave për futboll: A dhe B UEFA liçencë.Ka qenë pjesë e KF Dritës dhe KF Gostivarit për disa sezone ndërsa akutalisht është ndihmës trajner i stafit teknik të KF Shkëndija .

Shpërndaje

Të tjerët